10 نوع سوال برتر برای استفاده در نظرسنجی
نظرسنجی های موبایل
10 نوع سوال برتر برای استفاده در نظرسنجی های موبایلی بیشتر و بیشتر در دنیای تحقیقات بازار، شاهد روند افزایشی پاسخ دهندگان برای شرکت در نظرسنجی های تلفن همراه از طریق دستگاه های تلفن همراه خود هستیم. داده های مرکز تحقیقات پیو نشان می دهد که تا ژانویه 2014، 58 درصد از بزرگسالان آمریکایی تلفن هوشمند و 42 درصد از بزرگسالان آمریکایی یک رایانه لوحی داشتند. بنابراین، اگر افراد بیشتری صاحب دستگاههای تلفن همراه هستند، و افراد بیشتری در نظرسنجیهای تلفن همراه در دستگاههای تلفن همراه شرکت میکنند، چه نوع سؤالی بهترین تجربه را در دستگاه تلفن همراه ایجاد میکند؟ لوازم جانبی گوشی
خیلی خوشحالم که پرسیدی!
در اینجا لیستی از 10 نوع سوال برتر برای استفاده شما برای نظرسنجی
1. سوال اسلایدر. این سوال بهترین صفحه نمایش لمسی را در گوشیهای هوشمند و تبلتها ارائه میکند، در حالی که مزیت بیشتری از ارائه اطلاعات رتبهبندی دقیقتر از مقیاس معمولی 5 یا 7 امتیازی میدهد.
2. سوال نقشه. این یک سوال عالی دیگر است که تجربه موبایلی را عالی می کند. با استفاده از اکثر قابلیتهای کوچک کردن و بزرگنمایی صفحه لمسی، برای پاسخدهنده آسان است که بزرگنمایی و کوچکنمایی کند تا مکانی را که میخواهد انتخاب کند مشخص کند. لوازم جانبی گوشی
نظرسنجی موبایل
3. کشویی. من این را روی گوشی هوشمند خود آزمایش کردم و از این واقعیت که گزینه های کشویی به یک صفحه نمایش بازشو جداگانه تبدیل می شوند که می توانم به راحتی یک مورد را از آن انتخاب کنم را دوست داشتم.
اسکرین شات_2014-11-04-16-03-38 لوازم جانبی گوشی
4. کشیدن و رها کردن سفارش. باز هم، صفحه نمایش های لمسی برای این نوع سوالات سفارشی فوق العاده هستند. این روش ترتیب بر سوال رتبه بندی ترجیح داده می شود که از پاسخ دهنده می خواهد تا شماره ای را در فیلد تایپ کند تا رتبه ترجیحی خود را برای لیستی از موارد نشان دهد. عالی برای نظرسنجی های تلفن همراه.
https://esfahantel.com/
آیا حداقل فکر می کردید که قاب گوشی شما چیزهای زیادی در مورد شما می گوید؟
بررسی چند قلم از لوازم جانبی موبایل
7 لوازم جانبی گوشی که باید در سال 2022 بخرید
تلفن ,های ,نظرسنجی ,سوال ,جانبی ,لوازم ,تلفن همراه ,لوازم جانبی ,جانبی گوشی ,نظرسنجی های ,نوع سوال ,لوازم جانبی موبایل
درباره این سایت